Μόλις εννιά μέρες πριν τα Χριστούγεννα και με γιορτινή διάθεση φοράμε τη στολή του Άγιου Βασίλη και τρέχουμε 2,5 χιλιόμετρα στο κέντρο της αγοράς της Γλυφάδας με αφετηρία και τερματισμό το Holmes Place Club Γλυφάδας.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά και την κοινωνική συνείδηση, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 12 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται  η στολή του Άγιου Βασίλη .Τα σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί, όπως κάθε χρονιά, για τους σκοπούς ενός φιλανθρωπικού σωματείου, με φετινό αποδέκτη την ΑΜΚΕ «Charity4U», η οποία έχει ως  στόχο να βοηθά  νέους φερέλπιδες  αθλητές να εκπληρώσουν το όνειρο συμμετοχής τους σε διεθνείς αγώνες, τιμώντας τη χώρα μας.

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο διεθνής χριστουγεννιάτικος θεσμός που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11.00 έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και κάθε χρόνο οι συμμετοχές έχουν ανοδική πορεία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι φέτος, θα φορέσω την στολή μου, θα βάλω τα αθλητικά μου και θα τρέξω –χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό- σ΄ αυτή τη γιορτινή εκδήλωση για καλό σκοπό. Πραγματικά, η πόλη γεμάτη με τους Αϊ Βασίληδες είναι τόσο μα τόσο όμορφη, μια μεγάλη παρέα που γίνεται μέρος μιας μεγάλης γιορτής.

Μετράω τις ημέρες αντίστροφα για το event μιας και φέτος θα έχω μαζί την καλύτερη παρέα: τον 6 μηνών γιο μου.

Ραντεβού στις 16 Δεκεμβρίου!

 

φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας