Ο χρόνος που περάσαμε δύο μήνες μέσα στο σπίτι μας έκανε να εκτιμήσουμε τις ομορφιές της καθημερινότητα μας. Και τώρα τα Σαββατοκύριακα, φαντάζομαι, έχουμε την ανάγκη να κλείσουμε τον υπολογιστή, να μην ασχολούμαστε συνεχώς με θέματα εργασίας και να απολαύσουμε τις δραστηριότητες και τις βόλτες στην πόλη μας.

Θερινό σινεμά

Καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά δε γίνεται. Βρες σε πιο σινεμά θέλεις να απολαύσεις την ταινία σου και φρόντισε να φτάσεις νωρίτερα ή να κάνεις τηλεφωνική κράτηση, καθώς επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων. Εδώ μπορείς να δεις τις νέες ταινίες που βγήκαν στον κινηματογράφο.

 

Αθλητικές δραστηριότητες στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος άνοιξε ξανά τις πύλες του και με νέα μέτρα όπως υποχρεωτική προεγγραφή στα δωρεάν μαθήματα δραστηριοτήτων. Ακόμα και αν δεν έχεις διάθεση να παρακολουθήσεις κάποιο άθλημα μπορείς απλά να περπατήσεις στο πιο όμορφο Πάρκο της πόλης.

 

Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το αγαπημένο brunch της πόλης επιστρέφει το Σάββατο 13 Ιουνίου με νέο όνομα, νέα ώρα και αποστάσεις ασφαλείας. Από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι τις 23.00 το βράδυ λαχταριστά burgers νόστιμα bao buns και όχι μόνο θα μπορείς να τα απολαύσεις.

 

Κολύμπι

Τα νερά μπορεί να μην είναι τόσο ζεστά στη θάλασσα, αλλά η παραλία είναι το αγαπημένος μας μέρος το Σαββατοκύριακο. Όλη η χώρα μας διαθέτει άρα πολλές παραλίες, με γαλάζιες σημαίες, με είσοδο ή χωρίς.  Αν μένεις στην Αττική μπορείς να δεις εδώ που θα κολυμπήσεις σε καθαρά νερά. Να σημειώσω πως στην παραλία Γλυφάδας θα βρεις Seatrack.  για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Βόλτες στην Πλάκα

Από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας να την περπατήσεις, να βγάλεις φωτογραφίες, να απολαύσεις από τον καφέ μέχρι το φαγητό ή το γλυκό σου.Λίγο πριν ανοίξει ο τουρισμός είναι ευκαιρία για βόλτες χωρίς πολύ κόσμο καιο θα δεις την ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο.