Ο νέος χώρος ομορφιάς και ευεξίας, στον Άλιμο, θα σε ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίας της Αργεντινής. Κι αν η ονομασία “Duarte” σου είναι ιδιαίτερα γνωστή είναι γιατί προέρχεται από το ονοματεπώνυμο της θρυλκής Evita Duarte, συζύγου του Προέδρου της Αργεντινής Χουάν Περόν, η οποία κατάφερε να γίνει γυναίκα-σύμβολο.

Οι ιδιοκτήτες του Duarte έφτιαξε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο με vintage αισθητική για να νιώθεις όμορφα τις ώρες που βρίσκεσαι εκεί για να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Και μπορεί ο χώρος πραγματικά να κλέβει τις εντυπώσεις -η διακόσμηση παραπέμπει στην Αργεντινή των δεκαετιών του 1940 και 1950-,όμως οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι που σε κρατάνε και έρχεσαι ξανά κι ξανά. Γιατί το Duarte κρύβει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την περιποιήση και την ευεξία τόσο των γυναικών όσο και των αντρών.

Manicure και pendicure απλό και ημιμόνιμο, υπηρεσίες αποτρίχωσης στο πρόσωπο και το σώμα, βλεφαρίδες και μαγικιάζ (θα βρεις σούπερ νυφικό πακέτο σε πολύ καλή τιμή) είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίας για να απολαύσεις. Η διαφορά είναι οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που σε κάνουν να αισθανθείς μοναδική, να σου φτιάξουν τη διάθεση χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Προτείνω να το επισκεφτείς με τις φίλες σου -ρώτησε να μάθεις ακριβώς τα άτομα που επιτρέπονται στο χώρο- να περιποιηθείτε τα άκρα σας και ταυτόχρονα να απολαύσετε cocktails που έχουν φτιαχτεί ειδικά για τον χώρο. Ναι, το Duarte έχει και bar για να πιεις το ποτό σου την ώρα που απολαμβάνεις την υπηρεσία που έχεις επιλέξει.

 

Θεομήτορος 7, Άλιμος 210-9888240