Η πρώτη αντίδραση μου όταν είδα τις φωτογραφίες τηςνέας όψη της παραλίας της Γλυφάδας ήταν να αναρωτηθώ “Είναι όντως η Γλυφάδα που γνωρίζω”; Κι ευτυχώς η απάντηση είναι θετική.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες με ην ανανεωμένη παραλία της Γλυφάδας και μας έκανε να λαχταράμε να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα.

“Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους!

Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι παντέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας” έγραψε στη σελίδα του ο Δήμαρχος.