Mια συλλογή ανεπιτήδευτα κομψή και με ρετρό χαρακτήρα δοσμένο με μοντέρνο πνεύμα χαρακτηρίζεται κυρίως από γήινες αποχρώσεις, σε μπεζ τόνους όπως το κρεμ της βανίλιας, το απαλό μπεζ rutabaga αλλά και παστέλ χρώματα όπως το τιρκουάζ και το απαλό κίτρινο.

Η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή σειρά «5226 Princess» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και βαφτιστικά φορέματα, κεντημένα στο χέρι με υφάσματα από μεταξωτή οργάντζα και σατέν. Κυριαρχούν οι απλές γραμμές που έρχονται να κάνουν αντίθεση με τις πιέτες και τα φρου φρου δίνοντας στιλ και χαρακτήρα στις δημιουργίες.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως οι στέκες με μεγάλους φιόγκους και τα fascinator καπέλα προσδίδοντας μια essence φινέτσας.

Τα fascinator καπέλα είναι κλασσικά αξεσουάρ που φορούν οι πριγκίπισσες, γιατί ας μην ξεχνάμε  ότι κάθε κορίτσι κρύβει μέσα του μια δυναμική πριγκίπισσά που έχει θάρρος και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Η συλλογή αυτή είναι μοναδική και στόχος της είναι να ταξιδέψει το κοινό σε έναν κόσμο μυστήριο και παραμυθένιο. Ας ξαναβρούμε την ελπίδα, την ευτυχία και την αγάπη μέσα
από τα μάτια των παιδιών!

 

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές prêt a porter και  τη μοναδική σειρά «5226 Princess» που υπογράφει η Celia Kritharioti στο e-shop