Τρία εστιατόρια της Αθήνας μαγειρεύουν δωρεάν για γιατρούς και νοσηλευτές. Το φαγητό, άλλωστε, ενώνει τους ανθρώπους, τους φέρνει κοντά και βγάζει συναίσθημα.

Όλα τα παραπάνω οι άνθρωποι της εστίασης τα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Και το αποτέλεσμα είναι η αλληλεγγύη και η αγάπη για το συνάνθρωπο.

Τα εστιατόριά By the Glass Wine Bistrot, Cardinale All Day Italian Restaurant και Boccanegra Refined Restaurant Bar με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και των απαραίτητων συνεργατών, προχωράνε σε δωρεάν παροχή γευμάτων στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Αναφοράς Covid-19 του Νομού Αττικής.

Τα By the Glass, Cardinale και Boccanegra τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, θα μαγειρεύουν τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην τιτάνιά τους προσπάθεια.

Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία θα πραγματοποιείται από το Δήμο Αθηναίων. Συνδράμουν στην ενέργεια αυτή το «Κρεοπωλείο Αγοράς» και η «Βαtavia» για τα κρέατα και την μπακαλική. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

Είναι η μικρότερη συνεισφορά σε αυτούς τους ανθρώπους, τους σημερινούς ήρωες με τις μάσκες, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που σήμερα μας δίνουν υγεία και ελπίδα για το αύριο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Καλή δύναμη στο έργο σας! #menoumespiti

 By the GlassWine Bistrot Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη – Σύνταγμα 105 57, Αθήνα

210 3232560 | www.bytheglass.gr | info@bytheglass.gr | bytheglassgr@gmail.com | Facebook: @fotinipantzia

Cardinale – All Day Italian Restaurant Μητροπόλεως 38, Σύνταγμα 105 63, Αθήνα

210 3314 397 | www.cardinale.gr | cardinaleathens@gmail.com |

Refined Restaurant Bar Βουκουρεστίου 4, Σύνταγμα, 105 64 Αθήνα210 321 0007