Αυτές τις ημέρες που μένουμε σπίτι έχουμε αναγκαστεί να περιποιηθούμε μόνες μας τα άκρα των χεριών και των ποδιών μας.  Επίσης μάθαμε πώς να αφαιρούμε μόνες μας το ημιμόνιμο μανικιούρ μας. 

Πλέον προχωράμε στο επόμενο μάθημα: πολύτιμα tips για να βάψεις μόνη τα νύχια σου.

Είμαι σίγουρη πως σου έχει λείψει να δεις τα νύχια σου πολύ πολύ περιποιημένα και προσεγμένα. Για να αλλάξεις την ψυχολογία σου και να μην χάσεις τη θηλυκότητα σου προτείνω να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου ακολουθώντας αυτά τα tips.

Tip 1:

Πριν βάλεις βερνίκι στα νύχια σου πρέπει οπωσδήπιτε να βάλεις βάση. Δεν την παραλείπουμε ποτέ γιατί δυναμώνει τα νύχια και δεν επιτρέπει στο βερνίκι να περάσει στο νύχι. Ακόμα και αν δεν θέλεις όλο αυτό το διάστημα να βάψεις τα νύχια σου φρόντισε ΠΆΝΤΑ να βάζεις βάση.

Tip 2: 

Προτίμησε τα nude χρώματα. Γιατί αν δεν καταφέρεις να βάψεις άψογα τα νύχια σου με τις nude αποχρώσεις δεν “χτυπάει” άσχημα στο μάτι. Αντίθετα, είναι διακριτικό και δεν φαίνονται καθαρά οι ατέλειες.

Tip 3: 

Πρόσεχε την ποσότητα βερνικιού που χρησιμοποιείς. Βάλε τόσο όσο χρειάζεται κι όχι παραπάνω γιατί πολύ απλά με μεγάλη ποσότητα βερνικιού δεν φαίνεται όμορφο το τελικό αποτέλεσμα.

Tip 4:

Αφού πέρασες το βερνίκι τώρα κάτσε λίγα λεπτά στη θέση σου για να στεγνώσουν τα νύχια σου. Ξέρεις πολύ καλά πως το βερνίκι χρειάζεται κάμποση ώρα για να στεγνώσει και τώρα ο χρόνος είναι σύμμαχος σου. Εκτός αν θέλεις να κάνεις από την αρχή τη διαδικασία.

View this post on Instagram

#nails#beautynails#paznokciehybrydowe#hybryda#mynails#mypassion

A post shared by Kinga Dzienisz (@mama_zona_kosmetyczka) on

Tip 5:

Αν σου έχει βγει έξω από το νύχι βερνίκι πάρε μια μπατονέτα πέρασε την με ασετόν και διόρθωσε το.

 

Καλή επιτυχία κορίτσια!