Εργάζεσαι από το σπίτι; Ντύσου όπως η Carrie Bradshaw
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εργάζεσαι από το σπίτι; Ντύσου όπως η Carrie Bradshaw

Πολλά χρόνια πριν, η Carrie Bradshaw του Sex and the City, έγραφε τη στήλη της στην εφημερίδα που εργαζόταν από το σπίτι της – ένα καλόγουστο μικρό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Σε αρκετά επεισόδια βλέπαμε την αγαπημένη μας και expert του style Carrie να γράφει πίνοντας τον καφέ της, ενώ ακόμα και τις ώρες που ήταν μέσα στο σπίτι δεν έχανε ποτέ το γούστο της στο ντύσιμο.

Είτε φορούσε ένα απλό t-shirt με μια ζακέτα, είτε ένα λευκό φόρεμα πρόσθετε ιδιαίτερες πινελιές αναβαθμίζοντας το style του “εργάζομαι από το σπίτι μου”.

Γιατί η αλήθεια είναι πώς αυτή την περίοδο που οι περισσότεροι εργάζονται από το σπίτι ίσως να μη δίνουν τόση σημασία στο outfit. Εντάξει, το πρώτο διάστημα ήταν λογικό να καθόμαστε με τις πυζάμες ή τις φόρμες. Όμως για να ανεβάσουμετη ψυχολογία μας και να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας ήρθε η στιγμή να πάρουμε μερικές ιδέες από την Carrie Bradshaw και να τις υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας.

Θα σου δώσω και 5 tips:

  • Φόρεσε ένα απλό t- shirt και συνδύασετο με μια ωραία κι ιδιαίτερη ζακέτα. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα άνετο παντελόνι.
  • Ένα απλό φόρεμα και ένα κολιέ είναι ότι πρέπει για να είσαι άνετη και με στυλ μέσα στο σπίτι.
  • Φόρεσε το αγαπημένο σου πουλοβέρακι -αφού ο καιρός το επιτρέπει-
  • Βάλε την ενυδατική κρέμα ημέρας και πρόσθεσε λίγο ρουζ και ένα lip balm στα χείλη για να αλλάξει η ψυχολογία σου
  • Πες “ναι” σε μια στέκα ή κάποιο αξεσουάρ στα μαλλιά.