Οι ημέρες περνούν και εξακολουθούμε να μένουμε σπίτι. Το πρώτο διάστημα που απολαμβάναμε να φοράμε τις πυζάμες μας από το πρωί μέχρι το βράδυ πάει πέρασε. Γιατί τώρα θέλουμε λίγο να είμαστε in fashion ακόμα και μέσα στο σπίτι, καθώς αλλάζει τη ψυχολογία μας.

Εγώ τις πρώτες ημέρες φορούσα αποκλειστικά πυζάμες και  φόρμα -ευτυχώς δεν είχα να σκεφτώ τι να βάλω και το απολάμβανα πάρα πολύ. Καθώς οι ημέρες περνούσαν ήθελα να βάλω κάτι πιο ωραίο και άνετο.

Ρίχνοντας μια ματιά στο instagram βρήκα ενδιαφέρουσες στυλιστικές προτάσεις για να παραμείνω “in fashion” αυτές τις ημέρες που παραμένουμε σπίτι.

Chiara Ferragni

Η Chiara είναι φαινόμενο και μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες πάνω στον πλανήτη. Η ίδια ζει στο Μιλάνο και τις ημέρες που μένει σπίτι με την οικογένεια της δεν έχει χάσει καθόλου το στυλ της. Το outfit στη φωτογραφία είναι από την προσωπική της συλλογή, αλλά μου έδωσε την τέλεια ιδέα για ένα στυλάτο ντύσιμο για μέσα στο σπίτι.

Πόπη Τσαπανίδου

Η γνωστή δημοσιογράφος φόρεσε το συγκεκριμένο outtfit στο δρόμο που είναι μια ολόσωμη φόρμα, αλλά για μένα είναι η τέλεια και πιο βολική λύση για μέσα στο σπίτι. Θα αλλάξει και τη ψυχολογία σου!

 

Miranda Kerr

Το top model φωτογραφήθηκε για το ισπανικό περιοδικό μόδας Elle και μας έδωσε το τέλοιο outfit για το σπίτι. Ένα άνετο ροζ παντελόνι (μπορεί να είναι και μια φόρμα) με ένα ωραίο πουλόβερ.

 

Laura Wills

Στο instagram είναι γνωστή ως “Thefashionbugblog” και μου αρέσει πολύ η αισθητική της. Μαμά τριών παιδιών με ιδιαίτερο στυλ που δεν το αποχωρίζεται ούτε μέσα στο σπίτι. Προτιμά να ντύνεται υπερ παραγωγή και σπάνια θα τη βρεις λιτά ντυμένη.