Οι συνήθειες μας, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθημερινά αλλάζουν πόσο περισσότερο ότι αφορά το beauty routine.

Την ώρα που οι ειδικοί ψάχνουν να βρούνε πώς εμφανίστηκε ο κορονοϊός, εμείς καλούμαστε να προφυλαχτούμε όσο γίνεται περισσότερο και να επανεξετάσουμε σε ότι αφορά την περιποιήση του σώματος μας, του προσώπου και το μακιγιάζ.

Οι ειδικοί δίνουν μεγάλη έμφαση στο γεγονός πως δεν πρέπει να βάζουμε τα χέρια μας στο πρόσωπο, αν δεν τα έχουμε πλύνει πάρα πολύ καλά, και αυτό μεταφράζεται στην κατηγοριά “ομορφιά” πως δεν πρέπει να βάζουμε κρέμα στα χέρια μας και να τη μεταφέρουμε στο πρόσωπο.

Είμαι σίγουρη πως αυτή η κίνηση σου είναι οικεία και την εποχή πριν τον κορονοϊό την έκανες κάθε μέρα εντελώς ασυναίσθητα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που θέλαμε να ανανεώσουμε την αντηλιακή μας κρέμα και τη βάζαμε στο πρόσωπο χωρίς να έχουμε πλύνει τα χέρια μας.Ή ανανεώναμε το make up από τη δουλειά για τη βραδυνή μας έξοδο μέσα στο αυτοκίνητο.

Τώρα φαντάζομαι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θα ξαναβάλεις lip balm χωρίς να έχεις απολυμάνει τα χέρια σου, θα είσαι προσεχτική όταν ανανεώνεις το μακιγιά σου. Και τώρα που ανέφερα το μακιγιάζ να επισημάνω τον εβδομαδιαίο καθαρισμό των πινέλων μας. Κάνοντας ένα άρθρο για το πώς πρέπει να καθαρίζουμε τα πινέλα οι make up artists μου είχαν αναφέρει πως χρειάζεται να τα καθαρίζουμε κάθε βδομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό να τα καθαρίζουμε κάθε βδομάδα γιατί αλλιώς βρωμίζουν και όλα μεταφέρονται στο πρόσωπο μας.

Από εδώ κι πέρα πρόσεχε περισσότερο την επιδερμίδα σου και μην πιάνεις το πρόσωπο σου αν δεν έχεις καθαρίσει σχολαστικά το πρόσωπο σου.