Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα  συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στo «Noble Gourmet Restaurant» του ξενοδοχείου «Elysium Resort & Spa».

Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».

Στο όγδοο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark»,  που θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 21.00μ.μ. θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου «Elysium Resort & Spa», στο Νησί των Ιπποτών, με τον ταλαντούχο Ροδίτη σεφ Σταμάτη Μισομικέ.

Το ειδικό μενού ανθολογεί ορισμένες από τις πιο πρωτότυπες συνθέσεις του «Noble Gourmet Restaurant», το οποίο διακρίθηκε και φέτος με Χρυσό Σκούφο, αλλά και με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το  «Noble Gourmet Restaurant» της Ρόδου, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.

Το μενού που θα απολαύσουμε

Welcome Drink Ούζο 12

Καλωσόρισμα
Πιταρούδι
πιταρούδι σε τρεις υφές και γεύσεις, με μαρμελάδα τομάτας αρωματισμένη με ροδοσταμιά

Ορεκτικό
Σουπόρυζο με γιαπράκι θαλασσινών
ριζότο με σουπιά σε κύβο από καρύδι, καϊμάκι από κατσικίσιο τυρί «Σύνορο» και γιαπράκι με σπινιάλο

Κυρίως Πιάτο
Πασχάτης
αρνί στον ξυλόφουρνο με αρώματα δυόσμου και άνηθου, πλιγούρι, μελιτζανάκι μπουκωτό με ροδίτικη κάππαρη και σάλτσα από χαρούπι

Επιδόρπιο
Ροδίτικο Στεφάνι
λευκή σοκολάτα, ιβίσκος, τριαντάφυλλο, μπιγκόνιες, γιασεμί, ρίζα μαϊντανού

Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato

42 € / άτομο