Το all day στέκι στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ δεν μένει ποτέ στάσιμο. Ξέρει πώς να παραμένει οικείο, διατηρώντας αμετάβλητη την ταυτότητά του και την ίδια στιγμή να εξελίσσεται διαρκώς.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το μενού του, το οποίο πρόσφατα εμπλουτίστηκε με καινούρια πιάτα του Φώτη Παυλόπουλου. Ο σεφ μάς κάνει ένα γευστικό ταξίδι στην Ιταλία, ενώ προσθέτει ιαπωνικές πινελιές σε μια συνταγή άκρως ελληνική. Με λίγα λόγια «πειράζει» συνταγές γνώριμες, δίνοντας τους νέα πνοή, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του comfort food.

Έτσι, λοιπόν, όποιος επισκεφτεί το Minnie the Moocher θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ριζότο μανιταριών (πλευρώτους και πορτομπέλο) αρωματισμένο με μελισσόχορτο, παπαρδέλες με κιμά γαλοπούλας, αλλά και μοσχαρίσια σουβλάκια με στικς πατάτας, σος γιαουρτιού με γουασάμπι, κλεισμένα σε μαλακή πιτούλα.

 

Ο κατάλογος του Minnie παραμένει νόστιμα πληθωρικός με πολλές επιλογές για brunch, ελαφριά κυρίως και ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και γλυκά. Για όποιον θέλει να τσιμπήσει κάτι με το ποτό του, οι πίτσες με την λεπτή ζύμη και οι κρύα πιάτα με τυριά και αλλαντικά βρίσκονται σταθερά στις πρώτες επιλογές των θαμώνων. Και όχι άδικα.

Info: Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3641686