Tο νέο street food project φέρνει γαστρονομικό αέρα Γαλλίας και Αμερικής στο κέντρο της πόλης δημιουργώντας για πρώτη φορά μέσα στον ίδιο χώρο οκτώ διαφορετικούς γευστικούς σταθμούς, άνοιξε πριν λίγους μήνες και έχει σκοπό να γίνει το στέκι των food lovers.

Στον κάθε γευστικό σταθμό θα πειραματιστείς με ένα υλικό-πρωταγωνιστή: Στο Heggllo δοκίμασε ευρωπαϊκές συνταγές με αυγά, στο Crazy Coop πειραγμένες αμερικάνικες προτάσεις με κοτόπουλο και πάπια, στο My Fish Fishing ευρηματικές θαλασσινές μπουκιές και στο We MeatAgain κλασσικά αλλά και πιο ευρηματικά κρεατοφαγικά πιάτα μεταξύ των οποίων το άπαιχτο σπιτικό corned beef. Όσο για τους λάτρεις της  ισορροπημένης διατροφής θα βρουν στο Go Vegie μια πλούσια ποικιλία σε σαλάτες και χορτοφαγικά γεύματα.

Από τα πιάτα που ξεχώρισα ήταν το Sweet chili shrimps με γαρίδες, baby καλαμπόκι και σάλτσα sweet chili, το Salmon Hawaiian Poke -καρέ σολομού ψημένο σε μαρινάδα που συνοδεύεται με ρύζι ατμού, wakame, tobiko και wasabi mayo και τα American Chips που είναι ποικιλίες πατάτας σε τσιπς με τρεις σάλτσες της επιλογής σας -δοκιμάστε οπωσδήποτε την σάλτσα με το καπνιστό γιαούρτι.

Συνολικά ο κατάλογος έχει 43 πιάτα καλύπτοντας όλες τις γαστρονομικές απαιτήσεις των food lover σε ένα ζεστό χώρο και baby friendly με ιδιαίτερα προσιτές τιμές μιας και το πιο ακριβό πιάτο έχει 8 ευρώ.

Καρύτση 7, Αθήνα (είσοδος και από τη πλατεία)