Η περίοδος των γιορτών, ίσως για τους περισσότερους που είναι single, είναι κάπως μελαγχολική. Ή τουλάχιστον με αυτή την -χαζή- πεποίθηση μας έχουν μεγαλώσει και την έχουμε ασπαστεί ευλαβικά.

Έχω περάσει αρκετές γιορτές ως single και καθόλου μελαγχολικά δεν είχα περάσει. Έτσι, αυτός ο μύθος απομυθοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί πολλές φορές, όταν είσαι single έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα:μπορείς να περάσεις ακριβώς όπως θέλεις τις γιορτές (χωρίς καταπίεση!).

Να, λοιπόν, 5 tips τα οποία τα ξέρεις αλλά θέλεις σίγουρα να τα διαβάσεις για να τα εμπεδώσεις:

  • Κάνεις Ρεβεγιόν με όποια παρέα επιθυμείς. Δεν έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν αν θέλεις να κάνεις αλλαγή του χρόνου με φίλους που το ταίρι σου απλά δε γουστάρει.
  • Περνάς περισσότερο χρόνο με τους γονείς σου. Γιατί μεγαλώνοντας το οικογενειακό τραπέζι αποκτάει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.
  • Ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Η τέλεια ευκαιρία να πας στο θείο σου που μένει στην Ισπανία και να περάσεις γιορτές οικογενειακά.
  • Δεν ανησυχείς για να βρεις το τέλειο δώρο στο ταίρι σου. Μην επεκταθώ το πόσο αγχωτικό είναι, σωστά;
  • Επιλέγεις όλες τις γιορτινές ημέρες πως θέλεις εσύ και μόνο εσύ να την περάσεις. Να σηκωθείς ότι ώρα θέλεις, να πας για καφέ όπου θέλεις… Γενικά κάνεις ότι τραβάει η ψυχή σου!

Αντί να στεναχωριέσαι που είσαι μόνος/η βρες όλα τα πλεονεκτήματα που έχει το να είσαι χωρίς ταίρι. Εξάλλου,για κάποιο λόγο είσαι single. Ίσως πολύ σύντομα να βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου.