Η ονειροπαρμένη και μεγαλομανής Σουσού  ζει στην φτωχική γειτονιά του Μπύθουλα, που γεμίζει πάντα λάσπη μετά τις βροχές, με τον ιχθυοπώλη σύζυγο της Παναγιωτάκη, ο οποίος την λατρεύει.

Εκείνη, όμως, ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν.

Τι θα συμβεί όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα; Πόση απόσταση χωρίζει την φτωχογειτονιά από το Κολωνάκι; Τι ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Και ποιο τίμημα θα κληθεί να πληρώσει η ηρωίδα;

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου φοράει το κοστούμι της Μαντάμ Σουσού και ενσαρκώνει με μπρίο την θρυλική ηρωίδα. Η χημεία της με τον –εξαιρετικό- Άλκι Κούρκουλο φαίνεται από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται επί σκηνής. Η σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη Κακλέα καταφέρνει να διασκεδάσει το κοινό να το «πάρει» μαζί του για να απολαύσει την νέα Σουσού. Ευρηματικό είναι και το στιγμιότυπο όπου η Μαντάμ Σουσού μιλάει με το δημιουργό της, Δημήτρη Ψαθά, κάτι για το οποίο ευθύνεται η Δήμητρα Παπαδοπούλου που έχει κάνει και την απόδοση του κειμένου.

Αν καταφέρετε να βρείτε εισιτήρια να δείτε την παράσταση που έχει γέλιο και θέτει εύστοχα ερωτήματα που τελικά μας απασχολούν κάθε εποχή.

Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Άλκις Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας

Παίζουν αλφαβητικά: Γιούλη Αγγελή, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ροζαμάλια Κυρίου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Κωστής Μπούντας, Γρηγόρης Ποιμενίδης, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός

Τραγούδι: Χριστίνα Μαξούρη

 

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη: 19.00

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00

Κυριακή: 19.00

Διάρκεια παράστασης 140’

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP ZΩΝΗ: 80 ευρώ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Γ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ

Δ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ