Έχω παρατηρήσει πολλούς ανθρώπους που παραμένουν στο χώρο εργασίας τους περισσότερο χρόνο γιατί απλά δεν έχουν τι να κάνουν μετά.

 

Σου προτείνω να βρεις δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν για να τις κάνεις μόλις σχολάσεις και πίστεψε με θα σε βοηθήσει να γίνεις κι άλλο αποδοτικός στην εργασία του και πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

 

Ακόμα και για όσους έχουν οικογένεια υπάρχουν τρόποι για να αποφορτιστούν μετά τη δουλειά.

 

  • Μπες στην κουζίνα

Η μαγειρική είναι απόλαυση και δημιουργία. Μην έχεις στο μυαλό σου πως είναι κάτι υποχρεωτικό, αλλά απόλαυσε την όλη προετοιμασία δημιουργώντας πιάτα που έχεις βάλει την προσωπική σου πινελιά. Προσωπικά με βοηθάει να χαλαρώνω και να βγάζω εκεί την ένταση της ημέρας. Την επόμενη φορά που θα μπεις στην κουζίνα πείσε τον εαυτό σου πως είσαι ο/η επόμενος/η master chef.

 

  • Ξεκίνησε μια δραστηριότητα

Σ’ αυτή την κατηγορία υπάρχουν πολλές επιλογές. Λοιπόν, τι θα έλεγες με το που τελειώσεις από την εργασία σου να ασχοληθείς με ένα άθλημα. Κολύμβηση, τέννις, πολεμικές τέχνες, χορός είναι μόνο μερικά αθλήματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση (φυσικά θα σε γυμνάσουν κιόλας).

 

  • Παρακολούθησε σεμινάρια

Από μαθήματα ζαχαροπλαστικής, κεραμικής μέχρι οίνου. Τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ολοένα και περισσότερους μαθητές που αγαπούν τις πιο εναλλακτικές μορφές δημιουργίας.

 

  • Φόρεσε τα αθλητικά σου και πήγαινε βόλτα

Ακόμα και μια βόλτα σε ένα πάρκο ή δίπλα στη θάλασσα θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση και θα σε αποφορτίσει. Περπάτησε καθημερινά ή έστω τρεις φορές τη βδομάδα για μισή ώρα.

 

  • Πήγαινε θέατρο

Όποιο είδος θεάτρου και να σου αρέσει θα βρεις σίγουρα την παράσταση που σε ενδιαφέρει. Έχεις τόσες καλές επιλογές πια που θα βρεθείς σε δίλημμα.

 

  • Απόλαυσε cocktails

Αφού ολοκλήρωσες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ώρα να ξεκουραστείς με καλή παρέα και το αγαπημένο σου cocktail. Υπάρχουν πια πολλά μαγαζιά σε όλες τις περιοχές όπου είναι κατάλληλα για ένα απογευματινό ποτό. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα για αυτό θα βρείτε αρκετό κόσμο.