Το «Στέκι του Τρικαλινού» είναι μια παραδοσιακή, οικογενειακή ψησταριά που μετράει 36 χρόνια και μπορείς να απολαύσεις νόστιμα κρεατικά πιάτα.

Οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων –κι όχι μόνο- γνωρίζουν τις γευστικές ποικιλίες του Τρικαλινού και το κλασσικό σουβλάκι που επί πολλά χρόνια βρισκόταν στη λεωφόρο Αλίμου.

Εδώ και τέσσερα χρόνια η παραδοσιακή ψησταριά έχει μεταφερθεί στο Ελληνικό, χωρίς, όμως να χάσει τις νοστιμιές για τις οποίες έγινε ευρέως γνωστή.

Οι ποικιλίες ή “Άλλα κόλπα” όπως συνηθίζει να τις λέει η ψυχή της ψησταριάς, ο κύριος Τάσος, ξεκινούν από 10 ευρώ, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Εκτός από τις πλούσιες, φανταστικές ποικιλίες στο “Στέκι του Τρικαλινού” θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε γύρο, που τον ετοιμάζει καθημερινά ο κύριος Τάσος τ από λαιμό χοιρινού, χωρίς καθόλου λίπος. Μπριζολάκια, μπιφτεκάκια (επίσης χειροποίητα με φρέσκο κιμά που τον κόβει ο Τρικαλινός), κοτομπέικον, καλαμάκια όλα φτιαγμένα στο χέρι με την πιο φρέσκια πρώτη ύλη. Τα σαββατοκύριακα του χειμώνα η σούβλα παίρνει φωτιά με τα εκλεκτά εδέσματα: γουρουνοπούλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, χειροποίητα λουκάνικα και γαρδουμπάκια πρωταγωνιστούν στον κατάλογο της πιο αυθεντικής ψησταριάς των νοτίων προαστίων.

Το “Στέκι του Τρικαλινού” αναλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις και ετοιμάζει κρεατικές νοστιμιές για γεύματα και δεξιώσεις στο σπίτι σας.

Ο τυχερός μπορεί να πάει οποιαδήποτε ημέρα επιθυμεί εκτός Σαββάτου και να κάνει κράτηση μία ημέρα πριν πάει στο μαγαζί.

Για να απολαύσεις την πεντανόστιμη ποικιλία κρεατικών και μισό κιλό κρασί πρέπει να: κάνεις  LIKE στο άρθρο, LIKE στη σελίδα So lifeTAG ένα φίλο σου (ο οποίος κι αυτός θα κάνει LIKE στη σελίδα) και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του άρθρου.

 

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

 

Το Στέκι του Τρικαλινού

Αγίας Παρασκευής 42, Ελληνικό (κοντά στο Praktiker)

Τηλ. 2110123201