Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες στη χώρα μας δίνουν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις τάσεις της μόδας. Μάλιστα, έχει αλλάξει πολύ το ντύσιμο τους μιας και τους ενδιαφέρει όλο και περισσότερο να δείχνουν πιο όμορφοι και στιλάτοι.

Το φετινό φθινόπωρο κάποιες τάσεις παραμένουν ίδιες, αλλά έχουμε και πολλές αλλαγές που έρχονται πάντα από τις ενημερωμένες πασαρέλες του εξωτερικού.

Τι θα φορέσουν οι άντρες τώρα το φθινόπωρο:

  • T-shirts και μπουφάν με logo –μια τάση που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά σε ρούχα και αξεσουάρ. Νομίζω πως οι άντρες ανέκαθεν αγαπούσαν τα logos στις μπλούζες τους μετατρέποντας ένα casual ρούχο και στην πιο επίσημη rock εκδοχή του.
  • Cartoons- αν είσαι λάτρης των κινουμένων σχεδίων ήρθε η στιγμή να βγάλεις και στα ρούχα σου τα κινούμενα σχέδια που αγαπάς.
  • Δερμάτινο –θεωρείται all time classic και μπορείς να το υιοθετήσεις στις παγωμένες νύχτες του φθινοπώρου (αλλά και του χειμώνα).
  • Μπερές –ένα αγαπημένο και διαχρονικό αξεσουάρ που έρχεται από τη Γαλλία. Δοκίμασε το με πιο casual outfits για να δώσεις μια διαφορετική πινελιά στην όλη εμφάνιση σου.
  • Western look- θυμίζει ζωή στο αγρόκτημα και τα τελευταία δύο χρόνια κάνει δειλά-δειλά την εμφάνιση του στην Αμερική. Φέτος είναι μια από τις μεγαλύτερες αντρικές τάσεις.

Οι ειδικοί της μόδας έδωσαν τα φετινά highlights για τις τάσεις που κυριαρχούν στις αντρικές πασαρέλες. Υιοθέτησε όποια τάση σου ταιριάζει περισσότερο στη προσωπικότητα σου και πάντρεψε τις τάσεις με το δικό σου μοναδικό στιλ.