Από την στιγμή που ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις στο Cap Cap καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε μια μαγική χώρα, όπου τα παραμύθια ξεπηδούν μπροστά στα μάτια σου. Αυτή την φορά, ο γαλάζιος ποντικός βρήκε στέγη στη περιοχή του Ελληνικού και εμπνέεται από το παραδοσιακό γαλλικό παραμύθι La Belle et la Bête.

Πριν καθίσω στο τραπέζι μου κάνω μια βόλτα για να δω από κοντά την μαγεία των παραμυθιών, όπου είναι  όλα τόσο άρτια διακοσμημένα και δομημένα. Ναι, έχεις την αίσθηση πως είσαι ακόμα παιδί και όπου να ΄ναι ο Harry Potter θα βρεθεί δίπλα σου!

Τα ξωτικά έχουν μπει μέσα στη κουζίνα δημιουργώντας ένα ευφάνταστο μενού με γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Cup cake με γεύση λουκούμι τριαντάφυλλο, τσουρέκια με μαρμελάδες, αλλά και αλμυρές πίτες με χειροποίητο φύλλο είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις του καταλόγου.

Προτίμησα να πιω latte –από τα πιο ωραία που έχω δοκιμάσει, ακριβώς όπως το ήθελα και χωρίς να με ρωτήσουν «πως φτιάχνεται αυτό;» – και απόλαυσα την κλασσική red velvet την οποία προτείνω.

Στο Cap cap ο χρόνος σταματάει σε μια άλλη εποχή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα επιστρέψω ξανά σ΄ αυτό το μαγικό κόσμο με τις νόστιμες γεύσεις των ξωτικών.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, 167 77, Ελληνικό

Τηλ: 210 96 45 008