Η θεατρική παράσταση Το Φιντανάκι πήρε, ξανά, παράταση και χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας δώσω τις 3 προσκλήσεις για να την δείτε με όποιον εσείς επιλέξετε.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Τούλα, το φιντανάκι, ερωτεύεται το νεαρό  Γιάγκο. Εκείνος όμως προδίδει τον έρωτα της για τα μάτια της όμορφης Εύας, μιας έμπειρης γυναίκας με γνωριμίες που εκείνος μπορεί να εκμεταλλευτεί. Όταν αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της Τούλας, η κυρά- Κατίνα, μια γυναίκα «ελευθέρων ηθών» θα θελήσει να βοηθήσει το Φιντανάκι και την οικογένειά του, φέρνοντας στην επιφάνεια ηθικά διλήμματα και καταστάσεις που δοκιμάζουν τον χαρακτήρα όλων των ηρώων.

Οι οικονομικές δυσχέρειες δοκιμάζουν τις αξίες και την ηθική καθημερινών ανθρώπων  και φέρνουν στην επιφάνεια τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής.

Ήρωες καθημερινοί – απλοί άνθρωποι μεταφέρουν την εποχή μέσα από την ηθογραφική ματιά του συγγραφέα.

Ένα έργο διαχρονικό γεμάτο εικόνες από τα παλιά αλλά και ομοιότητες με την ηθική παρακμή και τα διλήμματα του σήμερα.

Παίζουν: Μαρία Αντουλινάκη, Ευτυχία Αργυροπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Αγγελική Παρδαλίδου.

 

Για να κερδίσετε 3 προσκλήσεις (για δύο άτομα) για την Δευτέρα 9 Ιουλίου και Τρίτη 10 Ιουλίου  κάντε LIKE στη σελίδα του Solife, TAG ένα φίλο σας (κι αυτός πρέπει να κάνει LIke στη σελίδα) και την ημέρα που θέλετε  και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ το άρθρο.

Οι κληρώσεις θα γίνουν το πρωί της ίδιας ημέρας.

Χώρος Παραστάσεων: Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ [Αυλή]

Ιερά Οδός 44, ΓΚΑΖΙ [Δίπλα στο Μετρό Κεραμικός]

τηλ. 210 3412313

 

Καλή επιτυχία!!!