Ο πρώτος οικογενειακός αγώνας της Ελλάδας, το Family Run, διεξήγε με μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη φορά στις 11-13 Μαΐου.΄

Οι 200 μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες, πιστοί όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού τους, συναντήθηκαν για να αποδείξουν, πως η πιο σημαντική ομάδα, δεν είναι άλλη από την ίδια την οικογένεια. Στόχος του Family Run, είναι μέσα από το πλήθος αγώνων και δραστηριοτήτων να γνωρίσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τη σημασία της άθλησης και της συμμετοχής, βιώνοντας παράλληλα μια μοναδική οικογενειακή εμπειρία με αξέχαστες στιγμές περιπέτειας και χαράς.

Παρασκευή μεσημεράκι, γονείς και παιδιά άρχισαν να καταφτάνουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Thalatta Seaside Hotel, που βρίσκεται στην Αγία Άννα, στη Βόρεια Εύβοια, έχοντας μαζί τους ποδήλατα, πατίνια αλλά και καροτσάκια για τα μωρά που κι αυτά συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στο αθλητικό οικογενειακό τριήμερο.

Οι οικογένειες φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια, τα μπλουζάκια που ήταν ζωγραφισμένα από τους μικρότερους συμμετέχοντες της διοργάνωσης, και το αντηλιακό τους και στάθηκαν στη γραμμή εκκίνησης. Σ΄ αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο αγώνα που έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη της πιο δεμένης ομάδας, της ίδιας της οικογένειας, κανείς δεν αγωνίζεται μόνος.

Η έναρξη του 6ου Family Run έγινε με τον πρώτο αγώνα 200 μέτρων, όπου γονείς και παιδιά κάτω των 7 ετών έτρεξαν είτε μαζί, είτε με τα αγαπημένα οχήματα των μαμάδων, τα καροτσάκια.  Επόμενη αθλητική πρόκληση, ο αγώνας των 1000 μέτρων για  να συναγωνιστούν σε μια χωμάτινη διαδρομή μέσα στη καρδιά της φύσης.

Ακολούθησαν οι αγώνες σκυταλοδρομίας, οι δραστηριότητες με τα ποδήλατα και τα πατίνια, και ο αγώνας ταχύτητας των μεγάλων που τερμάτισαν κατά μήκος της παραλίας της Αγίας Άννας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το χαρούμενο οικογενειακό weekend μικροί και μεγάλοι τράβηξαν κουπί απολαμβάνοντας Canoe Kayak στη πισίνα του Club Agia Anna.

Οι οικογένειες φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις γεμάτες γέλιο, ιστορίες και όμορφα συναισθήματα ανανέωσαν το ραντεβού τους. Ανυπομονούμε να φωνάξουμε «Family Run 2019»!