Η Αθήνα είναι όμορφη κάθε εποχή του χρόνου και μπορείς να απολαύσεις πολλές δραστηριότητες, καλό φαγητό αλλά και βόλτες.

Αν δεν σκοπεύεις να δραπετεύσεις, εκτός Αθηνών, σου έχω ετοιμάσει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για να περάσεις υπέροχα εδώ.

  • Βόλτα στον εθνικό Κήπο: Περπάτησε  μέσα στα δέντρα, δες τις λιμνούλες όπου μικροί και μεγάλοι συνήθιζαν τα ταΐζουν τις πάπιες.  Ο Κήπος διαθέτει φυτώριο- εκεί αναπτύσσονται τα φυτά που θα μεταφυτευτούν στον Κήπο και είναι το πρώτο φυτώριο που λειτούργησε στην Ελλάδα-  παιδική βιβλιοθήκη – έχει δύο αναγνωστήρια, μία αίθουσα παραμυθιού και μία αίθουσα μουσικής και προβολών- και ένα μικρό, παραδοσιακό καφενείο.
  • Χαλάρωση και κολύμπι στη πισίνα του Hilton: Ανανεωμένη, με νέες ομπρέλες σε χρώμα γκρι της άμμου και λευκές, μεγαλύτερες ξαπλώστρες, προσδίδουν στο ήδη εντυπωσιακό σκηνικό μια ατμόσφαιρα γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας. Ακριβώς δίπλα, στοOasis Pool Bar & Grill θα βρεις ένα προσεγμένο μεσογειακό μενού –δροσερές σαλάτες, gourmet μεζεδάκια όπως καλαμάρι σε σιμιγδαλένια κρούστα με πικάντικη μαγιονέζα και γαρίδες με μυρωδικά, smoothies.
  • Για καφέ στη Λίμνη Βουλιαγμένης : Μια ωραία εξόρμηση δίπλα στη λίμνη όπου πραγματοποιούνται και διάφορες δραστηριότητες όπως pilates και yoga. Εκτός από καφέ είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις το ποτό σου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.
  • Θερινό σινεμά: Υπάρχουν τόσα όμορφα μέρη για να δεις την αγαπημένη σου ταινία, μεταξύ των οποίων στη Πλάκα, στα Εξάρχεια, στο Σύνταγμα, στη Ηλιούπολη. Απολαμβάνοντας την ταινία σου θα έχεις την εντύπωση πως έχεις δραπετεύσει εκτός Αθηνών.
  • Πικ-νικ στο λόφο Φιλιππάπου: Η άνοιξη είναι ιδανική εποχή για να ετοιμάσεις ένα καλάθι με φαγητά, να πάρεις τα παιδιά σου ή τους φίλους σου και να απολαύσετε το φαγητό σας στο πιο γνωστό λόφο της Αθήνας. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή της θάλασσας, μια καλή πρόταση είναι στο Καβούρι.
  • Βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου: ένα πολύ ωραίο μέρος που μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και το φαγητό σου, να κάνουν βόλτα τα παιδιά με τα ποδήλατα, να πάτε στη παιδική χαρά.

Οι επιλογές για να περάσεις φανταστικά στην Αθήνα είναι πολλές, αρκεί να είσαι έτοιμος να τις πραγματοποιήσεις…