Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σας βρίσκει με τους ανθρώπους που αγαπάτε πραγματικά και όλοι μαζί να γιορτάζετε τις ιερές αυτές ημέρες.

Πολλές φορές τρέχουμε να προλάβουμε όλες μας τις υποχρεώσεις και χάνουμε χρόνο από τις πιο σημαντικές στιγμές. Ελπίζω, φέτος, να δημιουργήσατε χρόνο για να φτιάξετε κουλουράκια με τα παιδιά σας, να βάψετε αυγά, να απολαύσατε την συνάντηση με τα βαφτιστήρια σας και να ετοιμάζετε με χαρά το γιορτινό τραπέζι.

Ακούω συχνά που λένε πολλοί «μέρα είναι θα περάσει..». Ναι, όπως περνάνε όλες οι ημέρες που διαμαρτυρόμαστε πως είναι ίδιες. Για αυτό, κλείστε τα αυτιά σας σε όλα αυτά τα κλισέ και απολαύστε την κάθε στιγμή. Ετοιμάστε με χαρά κι ευχαρίστηση το γιορτινό τραπέζι. Καλέστε την οικογένεια σας και τους αγαπημένους σας φίλους και ζήστε μαζί το σπουδαίο μήνυμα της Ανάστασης!

Ότι και να συμβαίνει, στο τέλος έρχεται η Ανάσταση που περιμένουμε και γιορτάζουμε με τόση χαρά κάθε χρόνο.

Φορέστε τα πιο όμορφα ρούχα σας, ευχηθείτε σε έναν άγνωστο «Χριστός Ανέστη» και δώστε μια τεράστια αγκαλιά στην οικογένεια σας. Αυτά τα μικρά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα χωρίς να είναι…

Για κάποιους από εσάς μπορεί να μην είναι οι καλύτερες γιορτές σας, ειδικά αν έχετε χάσει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Θα συμφωνήσω απόλυτα πως σ’ αυτή την περίπτωση το Πάσχα ξύνει πληγές που πονάνε… Όμως, η αγάπη κάνει θαύματα, σωστά;

Οι άνθρωποι δεν χάνονται επειδή δεν τους βλέπουν τα μάτια μας. Χάνονται όταν τους ξεχνάει η σκέψη και η καρδιά μας. Και όσο υπάρχουν μέσα στη καρδιά μας είναι δίπλα μας, μυστικοί συνοδοιπόροι που φωτίζουν με ένα διαφορετικό τρόπο το δρόμο μας.

Φέτος, κάντε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές και πάνω απ΄ όλα απολαύστε αυτές τις ημέρες με τους ανθρώπους που επιλέξατε να τις περάσετε!

Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!

 

Ps Ευχαριστώ πολύ για κάθε «κλικ» που κάνετε στο site μου. Θα επιστρέψω ξανά την Τρίτη 10 Απριλίου με νέα άρθρα.

Να περάσετε υπέροχα!