Το βράδυ επιστρέφουμε συνήθως κουρασμένεςι στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση και με την επιθυμία να ξεκουραστούμε το συντομότερο δυνατόν.

Όμως, παρόλο την κούραση μας δεν θα πρέπει να αποφεύγουμε τη βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας μας. Πριν ξεκινήσω να γράφω τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις θέλω να σου πω πως το βράδυ το δέρμα μας εργάζεται για να αναπαραχτούν νέα κύτταρα. Αυτό μεταφράζεται πως δεν πρέπει για κανένα λόγο να ξεχνάμε τη βραδινή περιποίηση μας. Κάντο ως δώρο στον εαυτό σου για να λάμπει η επιδερμίδα σου.

Πριν ξεκινήσεις να περιποιηθείς το δέρμα σου πλύνε πρώτα τα χέρια σου με σαπούνι και ζεστό νερό. Τώρα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τη διαδικασία.

Βήμα πρώτο: Ντεμακιγιάζ

Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ από το πρόσωπο σου. Βεβαιώσου πως έχεις απομακρύνει κάθε ίχνος από την μάσκαρα. Αφού ολοκληρώσεις το ντεμακιγιάζ εφάρμοσε μια λοσιόν.

Βήμα δεύτερο: Serum

Αφού έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ , τώρα μπορείς να εφαρμόσεις στο πρόσωπο και το λαιμό σου, serum , το οποίο είναι  ορός που προστατεύει το δέρμα και είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδας μας.

Βήμα τρίτο: Κρέμα νύχτας

Ολοκληρώνουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας εφαρμόζοντας κρέμα νυχτός –τουλάχιστον μισή ώρα πριν πέσουμε για ύπνο. Φυσικά, μπορείς αντί για κρέμα νυκτός να βάλεις 24ωρη κρέμα –χωρίς φυσικά αντηλιακή προστασία.