Διανύουμε τις πρώτες ημέρες της άνοιξης και νομίζω πως όλες οι κοπέλες σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: πότε θα αρχίσουμε να φοράμε τα πιο ανοιξιάτικα ρούχα μας.

Σε λίγο καιρό τα pullover θα μπούνε στη ναφθαλίνη για να δώσουν την θέση τους σε πιο ανάλαφρα ρούχα. Και τα σκούρα χρώματα θα αντικατασταθούν από τα floral που παραμένουν στην μόδα –και την καρδιά μας!

Κάνοντας μια μικρή έρευνα βρήκα ενδιαφέρουσες προτάσεις σε ανοιξιάτικα outfits για τις πρώτες σου αποδράσεις. Προτίμησε παντελόνες με σακάκια –δίνουν ιδιαίτερο στυλ-, πουκαμίσες με τζιν παντελόνια και μακριές χοντρές ζακέτες.

Σε κάθε σου ταξίδι χρειάζεται να βάζεις στη βαλίτσα σου έξυπνα κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και που νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση. Παλαιότερα αγόραζα ρούχα λίγο πριν φύγω για κάποιο ταξίδι. Τα έπαιρνα μαζί μου και τις περισσότερες φορές δεν το φορούσα… ποτέ! Γιατί δεν το είχα συνηθίσει και δεν μπορούσα να νιώθω άνετα μέσα σε κάποια ρούχα. Πλέον στα ταξίδια μου παίρνω τα αγαπημένα μου κομμάτια -αυτά που μπορώ να τα συνδυάσω εύκολα και κολακεύουν την σιλουέτα μου.

Όσο για τα παπούτσια μου; Δεν παραλείπω ποτέ ένα ζευγάρι αθλητικά που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά αν στο μέρος που πάω ξέρω έχω σκοπό να το εξερευνήσω τα άνετα παπούτσια είναι τα πιο απαραίτητα.

Ρίξε μια ματιά στα outfits που ξεχώρισα κι ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα.

Καλά ταξίδια πάντα με στυλ!!!