Σε λίγες μόνο ημέρες αποχαιρετάμε επίσημα τον χειμώνα, όμως, το κρύο δεν δείχνει να φεύγει. Γιατί, μπορεί ο Μάρτης να φέρνει μαζί του την άνοιξη, αλλά, συνήθως η θερμοκρασία κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Αυτό για μένα μεταφράζεται πως μπορούμε ακόμα να αποδράσουμε σε κάποιο κοντινό χιονοδρομικό προορισμό και να απολαύσουμε σκι πάνω στις πλαγιές του βουνού. Ή χουχούλισμα στο τζάκι απολαμβάνοντας κρασάκι σ΄ ένα όμορφο ορεινό χωριό της Ελλάδας.

Φτιάχνοντας βαλίτσα για weekend στα χιόνια σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψεις τα ζεστά σου ρούχα και αξεσουάρ. Γάντια, σκουφιά και κασκόλ έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βαλίτσα της εκδρομής –ναι απόλαυσε τα όσο μπορείς πριν πάρουν τη θέση τους τα μαγιό και τα καφτάνια.

Σου βρήκα κι από το pinterest κάποιες στιλιστικές επιλογές που μπορείς να τις προσαρμόσεις στο δικό σου, μοναδικό στυλ για να είσαι κομψή πάνω στο χιονισμένο βουνό.

Η γνώμη μου είναι να επιλέξεις αγαπημένα σου κομμάτια που θα νιώθεις όμορφη, απόφυγε τα στενά παντελόνια, τις ολόσωμες φόρμες και τα φορέματα. Οπωσδήποτε να πάρεις μαζί ένα ζεστό, μακρύ παλτό κατάλληλο για χαμηλές θερμοκρασίες.

Καλά να περάσεις!