Πώς να φορέσεις σωστά το λεοπάρ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πώς να φορέσεις σωστά το λεοπάρ

Το λεοπάρ είναι από τα αγαπημένα print κάθε ενημερωμένης fashionistas που σέβεται τη μόδα. Όμως, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών που δεν τολμούν να το βάλουν στη γκαρνταρόμπα τους γιατί δεν ξέρουν πώς να το συνδυάσουν σωστά.

Εμένα μου αρέσουν πολύ τα λεοπάρ ρούχα και αξεσουάρ –κάποτε δεν τα ήθελα καθόλου γιατί απλά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Ξεκίνησα πολύ δειλά αγοράζοντας ένα μικρό τσαντάκι λεοπάρ και το συνδύαζα με total black outfit. Έπειτα πρόσθεσα και ένα παντελόνι όπου το φοράω συνήθως με μια μαύρη μπλούζα. Εξερευνώντας τον τελευταίο καιρό τα υπέροχα λεοπάρ ρούχα επιλέγω safe κομμάτια που να μου ταιριάζουν και να μπορώ να τα υποστηρίξω.

Καθώς έριχνα μια ματιά στο pinterest βρήκα ενδιαφέρουσες προτάσεις για να φορέσεις σωστά το λεοπάρ χωρίς να χάσεις πολύτιμους πόντους κομψότητας. Γιατί αν δεν προσέξεις το συγκεκριμένο print μπορεί να έχεις ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Εγώ βρήκα outfits που μπορείς να αντιγράψεις ώστε να αναδείξεις σωστά το λεοπάρ και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Ρίξε μια ματιά στα outfits που επέλεξα και σου προτείνω.