Ο Τζέρι είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και έχει πολλά χρόνια ερωτική σχέση με την Έμμα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ρόμπερτ –τον καλύτερο φίλο και στενό συνεργάτη του εραστή της. Η αυλαία ανοίγει και η ιστορία ξεκινάει δύο χρόνια μετά το τέλος του παράνομου δεσμού τους.

Η Έμμα συναντιέται με τον πρώην εραστή της και δηλώνει σοκαρισμένη που ανακαλύπτει πως ο άντρας της όλα αυτά τα χρόνια την απατούσε με διάφορες γυναίκες. Και ο Τζέρι θα σοκαριστεί για άλλο λόγο: η Έμμα του ανακοινώνει ότι έχει μιλήσει στον άντρα της για την παράνομη σχέση τους. Λίγες μέρες αργότερα, ο Τζέρι συναντά τον φίλο και συνεργάτη του Ρόμπερτ για να τσεκάρει την φιλική αλλά και επαγγελματική τους σχέση. Όμως μια νέα αποκάλυψη θα τον ταρακουνήσει για τα καλά. Οι απανωτές αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη… Οι ήρωες του Χάρολντ Πίντερ έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στον Χρόνο προς το Παρελθόν, με μοναδικό οδηγό τη Μνήμη. Μόνο που κάποιες φορές και η Μνήμη Προδίδει…

Η σύνθετη σκηνοθετική προσέγγιση του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, οι εξαιρετικές ερμηνείες των τριών πρωταγωνιστών, η ατμόσφαιρα μέσα από τα λιτά σκηνικά συνθέτουν μια αξιόλογη παράσταση.

Στο επίκεντρο του έργου είναι οι σχέσεις φιλικές, ερωτικές κι επαγγελματικές που αποκαλύπτονται, ξεδιπλώνονται και βγαίνουν στην επιφάνεια. Ποιος έχει προδώσει ποιον τελικά; Ερωτήματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα και μοιάζουν τόσο οικεία με τα δικά μας.

Πέρα από το διαχρονικό κείμενο του Πίντερ ο Χρυσοστόμου με τον Δαδακαρίδη κοντράρονται ερμηνευτικά πάνω στη σκηνή κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κατερίνα Παπαδάκη

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Δευτέρα: 20:00

Τρίτη: 21:00

Εισιτήρια: από 15 ευρώ

 

Θέατρο Μικρό Παλλάς

Αμερικής 2 (City Link)

Τηλέφωνο : 210-3210025