Μια απόδραση σε νησί, τώρα το χειμώνα, δεν είναι πολύ συνηθισμένο. Τα υπέροχα νησιά μας τα έχουμε συνδυάσει με τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά. Όμως, υπάρχουν νησιά που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες ώστε οι τουρίστες να τα επισκέπτονται όλες τις εποχές του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Εγώ έχω ταξιδέψει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αρκετές φορές σε νησί μέσα στο χειμώνα και έχω περάσει υπέροχα. Το τοπίο είναι εντελώς διαφορετικό. Σίγουρα πιο μελαγχολικό, αλλά το ίδιο μοναδικό.

Η θάλασσα γίνεται φουρτουνιασμένη και κάποιες φορές αφιλόξενη, το τοπίο κάπως άγριο, η ηρεμία σε ξεκουράζει απολαμβάνοντας τις βόλτες στα σοκάκια και ολόκληρο το σκηνικό θα σε αποζημιώσει για την επιλογή σου να επισκεφτείς το νησί τον χειμώνα.

Ετοιμάζοντας τη βαλίτσα σου για απόδραση στο νησί μην παρασυρθείς και βάλεις μέσα λεπτά ρούχα. Έχουμε συνδέσει το νησί με πιο ανάλαφρα ρούχα, μόνο που αυτός ο κανόνας δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τους χειμερινούς μήνες. Γιατί πολύ απλά η θάλασσα φέρνει περισσότερη υγρασία και θα χρειαστείς ζεστά ρούχα και αξεσουάρ.

Τι να πάρεις μαζί

  • Πουλόβερ –ειδικά αν θέλεις να περπατήσεις κατά μήκος της θάλασσας είναι απολύτως απαραίτητο
  • Γαντάκια- σκουφάκια για να προστατευτείς από το κρύο κι την υγρασία
  • Φούτερ
  • Παλτό

Ρίχνοντας μια ματιά στο Pinterest βρήκα ωραία outfits για την απόδραση μου στο νησί και σου δείχνω όσα ξεχώρισα.