Ανήκω στη κατηγορία των κοριτσιών που αγαπάνε πολύ τα σκούρα βερνίκια όλες τις εποχές του χρόνου. Τον χειμώνα επιλέγω μόνο αυτά γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν μου πάει τίποτα άλλο.

Σήμερα που ξεκίνησα την ημέρα μου –και τον μήνα μου- κάνοντας manicure επέλεξα να βάλω λίγο χρώμα. Μην φανταστείς κάτι τρομερό. Αφού είδα όλα τα σκούρα χρώματα σκέφτηκα να κάνω μια μικρή αλλαγή: έβαψα τα νύχια μου μωβ –λίγο πιο ανοιχτό- κι πρόσθεσα χρυσόσκονη που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει η αγαπημένη μου πινελιά στα νύχια.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο ξεχώρισα κάποια βερνίκια για να σου τα προτείνω για τον τελευταίο μήνα του χειμώνα. Πάντως, αν η διάθεση σου δεν βρίσκεται στη καλύτερη της φάση καλύτερα να επιλέξεις κάποιο έντονο χρώμα στο manicure σου για να σου φτιάχνει τη διάθεση.

Κι αυτή την φορά οι προτάσεις μου δεν έχουν σχέδια στα νύχια καθώς δεν μου αρέσουν και πιστεύω πως δεν κολακεύουν τόσο πολύ όσο η μονοχρωμία.

Πριν κλείσεις το ραντεβού σου για να περιποιηθείς τα νύχια σου ρίξε μια ματιά στα χρώματα που ξεχώρισα για τον Φεβρουάριο.

Ελπίζω να σε βοήθησα.